BodyBuilding
Nieuw onderwerp plaatsenReageren

<  Work that body!  ~  Bierbuik &Drillende dijen

Angel
Geplaatst: Di Jul 8 20:00:08 GMT 2008 Reageren met citaat
Site Admin Site Admin
Geregistreerd op: 08 Jul 2008 Berichten: 2098 Woonplaats: Oost-Vlaanderen
Bierbuik

Ben je nog behept met wat extra winterkilootjes op je buik, maar wil je deze zomer met een strakke torso op het strand worden gezien? Dan is het noodzakelijk om eerst die overtollige kilo's kwijt te raken. Je kunt nog zo hard je buikspieren trainen, maar met een speklaagje over die spieren zal er weinig van te zien zijn. Probeer daarom eerst die extra kilo's kwijt te raken met wat conditietraining en een beetje krachttraining met lichte gewichten en veel herhalingen. Dan pas heeft het zin om je gericht te focussen op de buikspieren. Deze kun je trainen met rechte en schuine crunches (liggend met de armen achter je hoofd) en alle beschikbare variaties die er voorhanden zijn. Een van de betere oefeningen is die waarbij je benen fietsbewegingen maken tijdens het crunchen. De buikspieren kunnen meer spanning aan dan andere spiergroepen. Dus doe daar je voordeel mee en maak drie tot vijf setjes van 20 tot 25 herhalingen. Voor snelle resultaten kun je de buikspieren, net als andere spiergroepen, met gewichten trainen. Dit kun je doen door te trainen op een machine of houd simpelweg een dumbbell tegen je borst tijdens je buikspieroefeningen. Vaak last van je nek tijdens het trainen van de buikspieren? Geen paniek! Ook hier bestaat een trucje voor. Raak voortaan met je tong je gehemelte aan. Werkt altijd!

Ten slotte nog het volgende; buikspieren groeien net als alle andere spieren alleen als ze ook regelmatig rust krijgen. Het heeft dus geen enkele zin om ze iedere dag te trainen!

Drillende dijen

Weinig is minder sexy dan een stel drillende dijen onder je bikinibroekje. Helaas is het een echt vrouwenprobleem met maar een remedie: gezond eten, flink sporten en dagelijks smeren met verstevigende crmes. Goede oefeningen om dijen bikiniklaar te maken zijn lunges. Sta rechtop, met je knien iets gebogen en houd je handen op je heupen of neem voor maximaal resultaat in elke hand een licht gewicht. Stap vervolgens met een been naar voren. Herhaal daarna de oefening met je andere been. Maak twee tot vier sets van twaalf herhalingen. Belangrijk bij deze oefening is dat de knie van je voorste been niet over je voet komt. Vul deze oefeningen aan met wat conditionele training als hardlopen, skaten, fietsen, Spinning of paardrijden en drillende dijen verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Profiel bekijken Stuur privébericht Website bekijken

Berichten van afgelopen:  

Tijden zijn in GMT
Pagina 1 van 1
Nieuw onderwerp plaatsenReageren

Ga naar:  

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum